PUMPKINBREAD – pompoenbrood

N.B. 1 cup = 200cc   1 theel = grote theelepel

Combineer:      3 1/2 kop gewone meel,  gezeefd met
1 theel. nootmuskaat
1 theel. kaneel
2 theel. bakpoeder
1 1/2 theel. zout

met:

2 kop witte suiker
1 kop bruine suiker

Goed mixen

Maak een kuiltje in mengsel en voeg toe en mix goed door

1 kop olie
2/3 kop water of melk
4 geklopte eieren
2 kop fijngehakte pompoen of 1 blikje van 425
gr.van de Aldi (USA)

Goed mengen en toevoegen:

1 1/2 kop gehakte noten, walnoot of peacan

Goed mengen.

Vet in en bestrooi met meel 2 grote of 3 kleine cakevormen.
Bak 1 uur op 325gr F. = 150gr C. tot de kleur goudbruin is. Controleer
met een sat├ęprikker of hij gaar is, de prikker komt er dan schoon uit.
Na 15 min. omkeren en laten afkoelen. Evt. invriezen als hij koud is,
blijft heel lang lekker.

GEGARANDEERD SUCCES!